De oplossing voor al uw rioolproblemen!

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Onze diensten & services

Wij zijn al jaren expert op het gebied van rioleringsproblemen. We kunnen u in bijna alle situaties van dienst zijn en we vertellen u hier graag meer over. Hieronder kunt meer te weten komen over ons en onze services.

Last van een verstopping? Maak dan hier uw afspraak!

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie.

Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Algemeen

Heeft u last van uw riool, maar u weet nog niet precies waar dit vandaan komt? Geen zorgen, wij helpen u hoe dan ook graag van uw probleem af. Bij zowel verstoppingen als stank- of wateroverlast schieten wij u te hulp.

Hier vindt u een paar specifieke pagina’s met net wat meer informatie over het mogelijk voorval:

 • Wateroverlast
 • Stankoverlast
 • Verstoppingen

 

Specifiekere verstoppingen en wat dat inhoud

Vaak vindt een verstopping plaats op een specifieke plek, wanneer het niet met uw riool te maken heeft. Dit gaan we dan onderzoeken, zodat we exact weten waar de verstopping zich nestelt. Op deze manier kunnen onze vakmensen direct het probleem bij de kern oplossen!

Hier vindt u een paar mogelijke specifieke verstoppingen:

 • Wasbak verstopping
 • Douche verstopping
 • Gootsteen verstopping
 • Afvoer verstopping
 • Wasmachine verstopping

 

Overige diensten

Naast deze diensten zorgen we er ook voor dat uw riool gereinigd kan worden, geïnspecteerd wordt of zorgen we dat uw riool bestendigd is tegen eventuele schaden of problemen.

Daarnaast hebben we ook nog een 24 Safe Plan waarbij u het hele jaar door gegarandeerd bent van onze diensten en u ook sneller geholpen wordt. Dit is ons speciaal serviceabonnement.
Hier vindt u een overzicht van de diensten:

 • Rioolreiniging
 • Rioolinspectie
 • Gootsteen verstopping
 • Preventie/voorzorgsmaatregelen
 • 24 Safe Plan

 

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken