Op een goede manier uw toilet ontstoppen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Uw WC verstopt? Geen zorgen wij lossen het op!

Een verstopte wc is natuurlijk heel onprettig, een vieze geur, een hoop schoonmaakwerk en het is behoorlijk smerig. Wel is het mogelijk om uw wc zelf te ontstoppen. Wanneer u verder leest ontdekt u hoe u uw wc gemakkelijk kunt laten ontstoppen.

Wilt u direct af van uw vieze verstopte wc? Maak dan nu een afspraak en wij lossen het snel voor u op!

Waar komt die verstopping vandaan?

Een verstopping kunt herkennen aan het feit dat uw wc niet lekker doorspoelt of helemaal volloopt bij het doortrekken. Maar hoe kan dit nu? Vaak blokkeert iets de buis waar het water door wordt afgevoerd. Dit kan uw ontlasting, papier of iets heel anders zijn. Wanneer het iets flexibels is kunt u dit nog makkelijker wegkrijgen dan iets wat echt goed vastzit. Wel is het noodzaak om het obstakel in uw wc snel weg te halen, aangezien het een hele onaangename lucht kan gaan produceren, het is per slot van rekening van een wc.

Mocht de verstopping van uw wc dus niet te maken hebben met ontlasting of papier, dan is er wellicht iets anders wat het doorspoelen blokkeert. U zult dan of hulp in moeten schakelen of een manier moeten bedenken waarbij het object naar boven komt.

Verstopping makkelijk op te lossen

Ziet u nu goed hoe de wc verstopt is, dan is er een kans dat de verstopping van uw wc makkelijk op te lossen is. Trek een paar rubberen handschoenen aan, eventueel een stok of iets waarmee u kunt wrikken, en u kunt de verstopping te lijf gaan! Bij een ontsnapte wc-rol of grote stukken papier kunt het er gewoon uithalen en weggooien, een grote boodschap zult u iets voorzichtiger mee moeten zijn. Check na het ontstoppen of uw wc inderdaad weer soepel doorspoelt, zo ja dan bent u van uw verstopping af en kunt u weer met een gerust hart uw toilet bezoeken.

Is de verstopping nu nog niet opgelost of krijgt u uw wc maar niet ontstopt? Bel ons dan voor een afspraak of advies en dan helpen wij u graag bij uw vervelende probleem!

Hoe u een hoop rommel en puinhoop kunt voorkomen?

Bij het ontstoppen van een wc kan er een puinhoop ontstaan. Wellicht heeft u het nog nooit eerder gedaan en is dit de eerste keer. Ook wanneer u van uzelf weet dat u vaak niet zo handig bent en al helemaal niet met dit soort dingen, is het goed om bepaalde voorzorgsmaatregelen te treffen.

Als eerst kunt u het best de vloer rondom de wc bedekken met oude handdoeken, zeil of iets anders wat u kunt weggooien of schoonmaken na gebruik. Op deze manier houd u uw vloer schoon en hoeft u deze straks niet te gaan boenen.

Daarnaast zijn er ook genoeg middelen en manier om uw wc te ontstoppen en deze leggen we hieronder even stap voor stap uit:

Vuur bestrijden met water, oftewel een wc ontstopper

Krijgt u de wc nu niet ontstopt met afwasmiddel en warm water of het eruit proberen te halen? Dan is het tijd voor de wc ontstopper!

Voordat u de wc gaat ontstoppen kunt u het rubber deel van de wc ontstopper wat flexibeler maken door hem onder het warme water te houden. Hierdoor kunt u beter bij de verstopping.

Om te beginnen plaatst u de ontstopper langzaam in het water en probeert u hem zover mogelijk in opening te duwen. Doe dit wel rustig en met beleid om smerigheid, een nog ergere verstopping of kapotte leiding te voorkomen. Komt de ontstopper niet onderwater, dan kunt u nog wat water toevoegen. Vervolgens kunt u de ontstopper naar u toe trekken, wanneer u wat zuigkracht voelt. Herhaal dit een paar keer zodat alles echt goed los komt en dan bent u snel af van uw verstopping!

Afwasmiddel, baking soda en azijn, dé wondermiddelen!

Lukt het nu niet om de wc eigenhandig te ontstoppen? Misschien bieden deze middelen dan de oplossing. Azijn, baking soda en afwasmiddel zorgen er alle drie voor dat uw verstopping los komt. Afwasmiddel kan los gebruikt worden en werkt vaak al wanneer u er een schuit ingooit. Bij azijn en baking soda werkt dat weer net iets anders. Als eerst gooit u een kopje baking soda in het toilet, waarna u na een paar minuten twee kopjes azijn in het toilet gooit.

Vervolgens laat u het even weken en merkt u vanzelf dat de verstopping al wat losser is gekomen. Als dit het geval is dan kunt u doortrekken en bent u af van uw verstopping.

Overigens raden we u wel af om met dure chemishce onstoppingsmiddelen te gaan werken. De reden hiervoor is dat het u meer geld kost dan de bovengenoemde methodes en zorgen deze chemische ontstoppingsmiddelen voor schade aan uw leidingen.

Gebruik hoe dan ook geen ontstoppingsveer!

Heeft nu geen van de bovengenoemde middelen en/of acties geholpen, dan is het nog geen tijd voor de onststoppingsveer. Wellicht heeft u hier wat van op het internet gezien, maar we raden het u sterk af om dit te gebruiken. Een ontstoppingsveer kan namelijk veel schade aanrichten bij verkeerd gebruik, is de veer vaak te kort of komt de ontstoppingsveer in uw wc vast te zitten. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten.

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Niks lukt meer? Wij helpen u graag van uw probleem af!

U heeft alles geprobeerd niks werkt en u wilt ook niet met nog meer schade of viezigheid blijven zitten? Wij helpen u graag van uw verstopping in uw wc af en zorgen dat dit vlekkeloos en snel verloopt!

Bovendien kunnen wij nog veel meer verstopping te lijf gaan, niet alleen in uw wc, en bent u bij ons aan het goede adres voor de meest vreselijke blokkades in uw afvoer. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat nodig is voor elke verstopping! Daarnaast verzorgen we voor u ook rioolinspecties en preventieve voorzorgmaatregelen met betrekking tot riolering en leidingen.

Wilt u dus zonder problemen van uw verstopping af? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van al uw afvoeringen!

Service & Kwaliteit

Voor al uw rioolverstoppingen staan wij klaar om u daar vanaf te helpen. We hebben hier dan ook een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken