Kostenberekening bij Loodgieterswerkzaamheden

Uw Verstopping Professioneel en Transparant Verholpen

Wanneer u te maken heeft met een verstopping, is het belangrijk om te weten hoe de kosten voor het oplossen ervan worden berekend. Bij De boer loodgieters hanteren we een duidelijke en eerlijke prijsberekening:

 • Inspectie op Locatie: Onze vakbekwame loodgieter voert ter plekke een grondige inspectie uit om de aard en omvang van uw verstoppingsprobleem vast te stellen.
 • Prijsopgave:** Na de inspectie bespreekt de loodgieter met u een gedetailleerde prijsopgave. Dit zorgt voor transparantie en voorkomt onaangename verrassingen achteraf.
 • Voorrij- en Inspectiekosten: Voor het bezoek en de initiële inspectie hanteren we een laag tarief van €35 exclusief btw. Dit zorgt ervoor dat u tegen een minimale kost een professionele diagnose van uw probleem krijgt.
 • Bel voor meer informatie

  085 800 08 23

  keuken ontstoppen

  Riool ontstoppen

  Alles in en om het huis

  gootsteen ontstoppen

  Badkamer onstoppen

  Toilet ontstoppen

  afvoer ontstoppen

  Heldere Prijsafspraken

  DIENSTEN

  Onze dienstverlening

  Alles in uw huis

  Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

  Dienstverlening voor Elk Probleem

  Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

  Uitstekende Klantenservice

  Heeft u vragen, komt een verstopping terug, of wilt u een klacht indienen? Wij zijn altijd bereikbaar om u te ondersteunen bij al uw loodgietersproblemen.

  Maak direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie over onze diensten en prijsberekening.

  Call Now ButtonAfspraak maken