Verstopping? Bel Loodgieter

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Binnen 30 minuten een loodgieter

Heeft u een verstopte gootsteen, afvoer, wc, stinkende afvoer of riolering? Dan bent u bij ons bij het juiste adres! Wij hebben loodgieters met jaren ervaring die 24 uur per dag 7 dagen in de week klaarstaan om de problemen met uw verstopte gootsteen op te lossen.

Onze loodgieters helpen bij alle gootsteenproblemen in de keuken, wc, douche, bad etc. We bespreken bij aankomst met u de prijs, zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

keuken ontstoppen

Riool ontstoppen

Snel loodgieter op locatie

gootsteen ontstoppen

Badkamer onstoppen

Toilet ontstoppen

afvoer ontstoppen

Heldere prijs afspraken

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

24/7 Loodgieters

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

Loodgieter

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

boek direct een afspraak

Email ons op

info@Ontstoppingsbedrijfvrij.nl

Call Now ButtonAfspraak maken