Op een goede manier uw riool

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Riool ontstoppen met Ontstoppingsbedrijfvrij

Wij van Ontstoppingsbedrijfvrij werken al jaren op dezelfde manier om uw riool te kunnen ontstoppen. Als eerst voeren we een uitgebreide analyse uit waarbij we uw rioolprobleem grondig onderzoeken. Wanneer het probleem duidelijk is kunnen wij aan de slag met oplossen van het probleem. Hierbij zorgen we dat alles soepel verloopt en dat u geen last heeft van rommel of geluidsoverlast. Daarnaast geven we na iedere behandeling advies over hoe u in de toekomst verstopping kunt voorkomen.

Heeft u nu last van een verstopping? Maak dan nu hier een afspraak en wordt meteen geholpen!

Service & Kwaliteit

Voor al uw rioolverstoppingen staan wij klaar om u daar vanaf te helpen. We hebben hier dan ook een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

De kosten van het verhelpen van rioolproblemen

Voor het ontstoppen van uw riolering hebben wij een starttarief van: €35,- . Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Geen last meer willen hebben van een verstopping in uw riool? Maak dan direct een afspraak bij ons en we helpen u zo snel mogelijk van uw probleem af!

Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen.

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken