Dankzij een rioolinspectie op de hoogte zijn van uw leidingstelsel

Voorkomen is beter dan genezen

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met rioolinspecties

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Dankzij een rioolinspectie op de hoogte zijn van uw leidingstelsel

Heeft u nu last van problemen met uw riolering en is het een terugkerend fenomeen? Denk dan eens aan een rioolinspectie. Hiermee laat u uw leidingstelsel grondig inspecteren en wordt er gekeken naar mogelijke problemen bij uw riolering. Dankzij camera’s en verschillende technieken en materialen kunnen wij precies schetsen hoe het er met uw riolering voorstaat. Tijdens het proces wordt u telkens op de hoogte gehouden en krijgt u ook alles te zien.

Wilt u dus af van terugkerende verstoppingen, stank of lekkage? Maak dan nu hier een afspraak voor een rioolinspectie!

Hoe ziet een rioolinspectie eruit?

Met behulp van camera’s en verschillende technieken inspecteren wij uw riolering op problemen zoals verstopping, lekkage of schade. Tijdens de inspectie worden de knelpunten van de riolering in kaart gebracht.

Naast dat wij met camera’s werken, maken wij ook gebruik van rookdetectie. Dit is een techniek waarbij we rook in het riool laten lopen en op deze manier kunnen we lekkage of stank opmerken. Hiervoor hoeven geen muren, leidingen of vloeren worden opengebroken en scheelt dus een hoop overlast, ook voor u.

Service & kwaliteit

Voor al uw rioolverstoppingen staan wij klaar om u daar vanaf te helpen. We hebben hier dan ook een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

 

De kosten van het verhelpen van rioolproblemen

Bij een rioolinspectie hebben wij een starttarief van: €35,- . Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Op de hoogte zijn van de staat van uw leidingstelsel? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een rioolinspectie!

Weet u al wat er mis is met uw riolering? Bel ons dan voor de gepaste aanpak van uw probleem of kijk op de website en maak een afspraak!

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Email ons op

info@Ontstoppingsbedrijfvrij.nl

Call Now ButtonAfspraak maken