Op een goede manier uw riool laten reinigen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Af van stank, lekkage of verstopping? Maak hier direct een afspraak!

Ervaart u last van het riool, dan kunnen wij de oplossing bieden voor elke situatie. Wij zijn professionals die elke lekkage, verstopping of stank aangaan en zorgen dat deze verleden tijd zijn. Ook bij rioolreiniging staan wij voor u klaar. Zo voeren wij verschillende handelingen uit, die u hieronder op uw gemak kunt bekijken, om uw riool weer schoon en ‘fris’ te krijgen.

Heeft u last van uw riool en wilt u uw riool laten reinigen?

Maak dan hier een afspraak of bel ons om meer te weten te komen over dit onderwerp!

Preventieve behandeling

Met deze handeling zorgt u ervoor dat uw riool gereinigd blijft, ook in de toekomst. Het is ideaal om dure reinigingen die uitgevoerd moeten worden bij verstoppingen, lekkage of stank te voorkomen. Wij stellen met u een rioolreinigingsplan op om de levensduur en staat van uw riool te verbeteren. Voorkom dus hoge kosten en narigheden in de toekomst met het preventief behandelen van uw riool.

Rioolreiniging na vaststelling van de rioolinspectie

Merkt u nu op dat u vaker last heeft van uw riool, dan kan een rioolinspectie best weleens antwoorden bieden. Hiermee wordt gekeken naar de oorzaak van alle narigheid en kunt ervoor kiezen om uw riool te laten reinigen als blijkt dat uw riool is vervuild. Is de riolering kapot dan zult u het moeten laten repareren. Ook hiervoor kunt u ons bereiken voor advies en aanbevelingen.

Service & Kwaliteit

Nu denkt u misschien waarom zou ik hier mijn verstopping laten regelen? Dat is een goede vraag en om deze te beantwoorden, hebben we hier een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

 

Uw riool goed laten reinigen? Neem contact met ons op en maak hier uw afspraak!

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken