Op een goede manier uw Vaatwasser ontstoppen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Weer de vaat kunnen doen zonder last te hebben van een verstopping!

Uw vaatwasser spoelt niet meer goed door en begint kuren te vertonen, wat dan? Professionele hulp inschakelen is dan het beste wat u kunt doen, zo staan wij van Ontstoppingsbedrijfvrij voor u klaar om de verstopping bij uw vaatwasser op te lossen!
Een ontstopping in uw vaatwasser ontstaat meestal door etensresten die blijven steken in de afvoer en deze zorgen voor een blokkade. Dit wilt u natuurlijk snel opgelost zien worden. Dankzij onze vele jaren aan ervaring kunnen wij dit dan ook garanderen.

Maak daarom nu uw afspraak en dan kunt u straks weer zonder problemen de vaat doen!

Kunt u zelf ook nog wat doen aan de verstopping?

Bij een verstopte vaatwasser is er gelukkig nog een hoop dat u zelf kunt doen. De verstopping in de afvoer lijdt in veel gevallen tot lekkage of het niet kunnen laten draaien van de vaatwasser. Dit kunt u zelf verhelpen en we leggen hieronder uit hoe. Mocht u nog toch liever professionele hulp inschakelen? Dan kunt u ons altijd benaderen voor het ontstoppen van uw vaatwasser of andere machines en leidingen.

Manieren om zelf uw vaatwasser te ontstoppen:

Sluit het rubber van de vaatwasser deur wel goed aan?

De deur van de vaatwasser wordt afgesloten met rubbertjes. Als deze kapot of vies zijn, kan er lekkage opspelen. Bij viezigheid kunt u de rubbertjes schoonmaken, maar ziet u nu echt scheurtjes in het rubber, dan is het tijd om het rubber te vervangen.
Zijn de onderste deurrubbertjes nu versleten? Dan kunt u het best een professional inschakelen, aangezien in dit geval de hele vaatwasser deur eruit moet worden gehaald en het is belangrijk dat dit wel nauwkeurig gebeurt.

Kijk de sproeiarmen na

Loopt het water nu letterlijk langs de deur naar buiten, dan kan dat te maken hebben met de sproeiarmen. Deze kunnen geblokkeerd worden doordat ze verstopt zitten. Hierdoor kan het gebeuren dat er te veel naar de deuren wordt gesproeid en er dus een lekkage ontstaat. Om de verstopping op te lossen kunt u de verstopte opening van de sproeier proberen open te maken met een bijvoorbeeld naald of een ander klein voorwerp. Mocht dit nu niet werken, dan hebt u wellicht een nieuwe sproeiarm nodig.

Filter de filters van de vaatwasser

Een verstopping ontstaat vaak door het niet goed kunnen wegstromen van water en etensresten in uw vaatwasser. Dit probleem kan ook voorkomen bij de filters van de vaatwasser. De filters zijn bedoeld om etensresten tegen te houden en het water naar de afvoerslang te laten stromen. Wanneer er te veel etensresten opkomen en het water niet goed meer kan doorstromen, kan er een verstopping ontstaan. Het is dan ook zaak om de filters eens in de zoveel tijd te verschonen, zodat alles goed door blijft stromen. De filters zijn makkelijk te vinden, onder in de vaatwasser, en ook makkelijk schoon te maken. Let hierbij wel op dat de filters erg fragiel zijn, verwissel ze dus voorzichtig.

De afvoerslang nalopen

Een afvoerslang kan door de etensresten en het vele spoelwerk wat deuken of kinken oplopen. Het is dan belangrijk om deze eruit te halen zodat de afvoer weer optimaal kan doorstromen. Hiervoor moet u alleen wel aan de achterkant van de vaatwasser zijn. Deze moet dan ook in veel gevallen van zijn plek gehaald worden.

Een verstopping in de afvoer oplossen

De verstopping van uw vaatwasser hoeft niet per se aan uw vaatwasser zelf te liggen. Het kan namelijk ook zo zijn dat de afvoer verstopt is geraakt en daar heeft uw vaatwasser dan last van. Dit heeft vaak te maken met een de afvoerleiding van een gootsteen die namelijk in veel gevallen op dezelfde leiding worden aangesloten. Merkt u nu dat uw gootsteen ook niet lekker doorspoelt, dan weet u dat het dus daaraan kan liggen.

Een manier om dit probleem op te lossen is door middel van soda spoeling. U gooit wat soda in de afvoer, waarna u een tijdje wacht. Vervolgens spoelt u met kokendheet water de soda weg en kunnen de resten die zorgen voor de verstopping loskomen. Dankzij de ontvettende werking van soda werkt deze methode uitstekend en het is vaak op deze manier dat het probleem al wordt opgelost.

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

De kosten van het verhelpen van vaatwasser ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw vaatwasser hebben wij voorrijkosten van: € 35,-. Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Wilt u dus af van de verstopping in uw vaatwasser? Maak dan direct een afspraak bij ons en dan helpen wij u zo snel mogelijk van uw verstopping af! Bij vragen of meer informatie kunt u ons altijd bellen en kunt u ook nog op onze website terecht.

Service & Kwaliteit

Voor al uw rioolverstoppingen staan wij klaar om u daar vanaf te helpen. We hebben hier dan ook een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken