Voorkom hoge kosten voor rioolonderhoud!

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Hoe u rioleringsproblemen kunt voorkomen!

Wilt u rioleringsproblemen voor zijn? Wij van Ontstoppingsbedrijfvrij helpen u met een onderhoudsovereenkomst op maat. Hiermee zorgen we dat u minder problemen oploopt met betrekking tot uw riolering en vermijdt u een hoop ongemak en kosten.

Zeker zijn van een goed functionerend riool? Maak dan nu een afspraak en voorkom hoge kosten in de toekomst!

Wat kunt u verwachten van preventief onderhoud?

Bij rioolpreventie reinigen we als het waren uw leidingstelsel. Dit kunnen wij doen aan de hand van 2 technieken: mechanisch of met waterdruk. In het geval van mechanisch reinigen frezen onze monteurs de afvoersystemen schoon en zorgen ze dat de leidingen hun gewoonlijke diameter hebben.

Reinigen met waterdruk werkt dan weer heel anders. Hierbij spoelen we het vuil los en zuigen we dit even later weer op. Alle viezigheid wordt weggezogen met een vacuümpomp waardoor u geen last meer heeft van vuil in uw leidingen en u minder kans heeft op verstoppingen.

Service & Kwaliteit

Voor al uw rioolverstoppingen staan wij klaar om u daar vanaf te helpen. We hebben hier dan ook een overzichtelijk rijtje van al onze services en wat wij u te bieden hebben:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

De kosten van het voorkomen van rioolproblemen

Voor het voorkomen van problemen in uw riolering hebben wij een starttarief van: €35,- . Bij aanvang analyseren we de riolering en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Bent u er nu zeker van dat onderhoud noodzakelijk is of wilt u met een gerust hart gebruik kunnen maken van uw riolering? Maak dan direct een afspraak en dan staan wij binnen de kortste keren bij u op de stoep voor rioolonderhoud!

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken