Op een goede manier uw wasbak ontstoppen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Wasbak verstopt? Geen probleem, wij lossen het op!

Een verstopte wasbak komt vaak voor. Het water loopt niet goed weg of de wasbak overstroomt zelfs bijna. De oorzaak? Haren, zeepresten en vetresten die samen de afvoer blokkeren en ervoor zorgen dat uw wasbak verstopt raakt. Gelukkig komt u er hier precies achter hoe u dit oplost!

Bent u klaar met uw verstopping en wilt u direct af van het acute probleem? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Hoeveel kost een ontstopping van de wasbak

Voor het ontstoppen van uw wasbak hebben wij een voorrijkosten van: € 35,-. Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Wilt u dus af van de verstopping in uw wasbak? Maak dan direct een afspraak bij ons en dan helpen wij u zo snel mogelijk van uw verstopping af! Bij vragen of meer informatie kunt u ons altijd bellen en kunt u ook nog op onze website terecht.

Wat kunt u er zelf aan doen?

Een verstopte wasbak komt dus vaker voor en het gebeurt geleidelijk. Alles hoopt op en plotseling heeft u last van een verstopping. Wilt u nu alleen nog weten wat u ertegen kunt doen? Wij hebben een paar tips hier beneden:

  • Wanneer de verstopping plaatsvindt in het eerste deel van de gootsteen, dan kunt u het oplossen door dit deel even uit te wassen en misschien een beetje schoon te maken. De sifon (het begin van de afvoer) en de afvoerbuis kunnen hierbij redelijk simpel schoongemaakt worden.
  • Geen zin om vieze handen te krijgen? Dan werkt een emmer met kokendheet water, baking soda en azijn ook prima om eens even goed de afvoer te spoelen en alle vuiligheid los te weken.
  • Een ontstopper kan u ook van dienst zijn bij het ontstoppen van uw wasbak. Plaats de ontstopper in laag water en duw hem naar beneneden. Vervolgens trek de ontstopper langzaam omhoog waardoor er een zuigkracht ontstaat en de verstopping losmaakt.

Wil niks baten? Geen zorgen, wij staan voor u klaar om uw probleem professioneel op te lossen en we zorgen dat u geen dagen hoeft te wachten. Maak snel uw afspraak en uw verstopping is ook snel weer verleden tijd!

Service & kwaliteit

Bent u nu benieuwd naar onze service en wat wij u allemaal te bieden hebben? Hier hebben we overzichtelijk voor u alles op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

Daarnaast gaan wij uiterst zorgvuldig om met de wasbak en de omgeving waar de wasbak zich bevindt. We analyseren het probleem en pakken het daarna gelijk aan. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rommel te vermijden en we zorgen dat alles bijna volledig geruisloos verloopt. Overigens geven we u na het ontstoppen van uw wasbak nog enkele adviezen over hoe u dit in de toekomst wellicht kunt voorkomen.

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken