Op een goede manier uw wasmachine ontstoppen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Een verstopte wasmachine? Geen probleem, wij lossen het op!

Een verstopte wasmachine waardoor u niet verder kunt met het huishouden? Wij van Ontstoppingsbedrijfvrij helpen u graag van dit probleem af zodat u zonder stress verder kunt met het draaien van de was.

Gelijk alweer aan de slag met de volgende was? Neem contact met ons op, maak een afspraak en we komen u zo snel mogelijk verlossen van de verstopping van uw wasmachine!

Hoe lost u een verstopte afvoer van de wasmachine op?

Een wasmachine kan verstopt raken. Dit merkt u dan vaak aan het feit dat de wasmachine helemaal vol met water staat of dat er lekkage op de vloer te zien is. Hier kunnen vele verschillende oorzaken voor te vinden zijn. Het gaat erom hoe u de wasmachine gebruikt en hoe zwaar u hem belast. Gelukkig zijn er genoeg manieren om uw wasmachine te ontstoppen en deze vertellen we u hieronder.

Manieren om zelf uw wasmachine te ontstoppen:

Het spoelen van de afvoer

Vaak vindt een verstopping plaats in de afvoer van de wasmachine. Hiervoor moet dan ook de afvoer ontstopt worden, zodat u weer fijn gebruik kunt maken van de wasmachine. Een manier om de afvoer te ontstoppen, is door een scheut baking soda in de afvoer te gieten, gemend met kokendheet water. Na dit in de afvoer te hebben gegoten en enkele minuten te hebben gewacht, kunt u er nog een emmer water in gooien om te kijken of de afvoer is ontstopt.

Maak de sifon schoon

Het probleem hoeft niet zo diep te liggen als de afvoer. Het kan namelijk best zo zijn dat het probleem bij de sifon ligt. U kunt deze schoonmaken door het los te draaien en vervolgens schoon te maken. Let hierbij wel op het vuil en water wat mogelijk in de sifon kan zitten, een emmer eronder zorgt voor minder troep.

Werken de bovengenoemde technieken nu niet en blijkt de verstopping toch wat grondiger? Maak dan nu hier een afspraak en dan lossen wij de verstopping voor u op!

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

Geen chemische ontstoppingsmiddelen

Voor het ontstoppen van de afvoer bij uw wasmachine, raden wij u aan om geen chemische ontstoppers te gebruiken. Deze zorgen ervoor dat leidingen verslechteren en maken het gevaarlijk om aan de afvoer te werken. Baking soda en azijn zijn veiligere en betere oplossingen voor de verstopping in uw afvoer.

Het kostenplaatje van het ontstoppen van uw wasmachine

Voor het ontstoppen van uw wasmachine hebben wij een voorrijkosten van: € 35,-. Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Maak dan nu een afspraak en dan staan we binnen de kortste keren bij u op de stoep om uw wasmachine te ontstoppen!

Service & Kwaliteit

Bent u nu benieuwd naar onze service en wat wij u allemaal te bieden hebben? Hier hebben we overzichtelijk voor u alles op een rijtje gezet en weet u precies waar u aan toe bent:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken