Op een goede manier wateroverlast problemen verhelpen

Met de beste ontstoppingsdienst

Z

24/7 Bereikbaar

Z

Tevreden klanten

Z

1 Maand garantie op werkzaamheden

Z

Zachte tarieven

Z

Meer dan 20 jaar ervaring met verstoppingen

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

De oplossing voor wateroverlast vindt u hier!

Heeft u last van te veel water en ontstaan er problemen ten gevolge van deze wateroverlast? Schakel dan onze hulp in! We wonen namelijk in een land met veel water en dit kan af en toe voor problemen zorgen, helaas. Het overlopen van afvoeringen en het onderlopen van badkamers en kelders kan dan ook komen opspelen. Erg vervelend en vaak iets wat u snel opgelost wilt zien worden. Gelukkig kunnen wij de wateroverlast snel en zorgvuldig voor u oplossen!

Bent u dus ook op zoek naar een snelle oplossing voor de waterproblemen? Neem dan nu contact met ons op en dan helpen we u zo snel mogelijk!

Hoe lossen wij de wateroverlast op?

In de meeste gevallen pakken we als eerste het water aan. Op deze manier staat de kelder of badkamer niet meer blank en heeft u niet direct meer last van het water. Vervolgens gaan we kijken naar hoe de overlast is ontstaan. Hieruit kunnen meerdere conclusies getrokken worden. Deze zijn allen bedoeld opdat u geen last meer heeft van wateroverlast. Reparaties, renovaties en vervangingen van de riolering zijn in sommige gevallen nodig om toekomstige problemen te voorkomen.

De oorzaak van de wateroverlast

Een waterprobleem kan meerdere oorzaken hebben. Zo kan er door een verstopping van bladeren in de riolering wateroverlast ontstaan. Ook kan een kelder vollopen met water bij het stijgen van het grondwater. Daarnaast komt het ook veel voor dat door hevige regenbuien de riolering de grote waterhoeveelheden niet aankan en deze dus zorgt voor problematiek.

Gelukkig staan wij dag en nacht voor u klaar om deze problemen te op te lossen!

De kosten van het verhelpen van wateroverlast problemen

Voor het ontstoppen van uw douche hebben wij een starttarief van: €35,- . Bij aanvang analyseren we het probleem en maken we een uitgebreide offerte op. Pas na akkoord gaan we van start.

Geen last meer willen hebben van een verstopping in uw douche? Maak dan direct een afspraak bij ons en we helpen u zo snel mogelijk van uw probleem af!

Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen.

Service & kwaliteit

Bent u nu benieuwd naar onze service en wat wij u allemaal te bieden hebben? Hier hebben we overzichtelijk voor u alles op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent:

  • 24/7 Bereikbaar
  • Erg tevreden klanten:
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verstoppingen
  • 1 Maand garantie op werkzaamheden
  • Zachte tarieven

Bel voor een afspraak:

085 800 08 23

DIENSTEN

Onze dienstverlening

Alles in uw huis

Of het nou uw WC, douche of keuken is, onze monteur heeft het probleem razendsnel verholpen zodat u verder kunt gaan met uw dag.

Alles op de zaak

Ook als u een riool probleem op de zaak heeft komen we u graag helpen. Onze monteur komt snel ter plaatse, uiteraard met een BTW factuur.

uitstekende support

Heeft u een vraag, is de verstopping terug of wilt u een klacht indienen? Wij zijn 24/7 bereikbaar om u bij al uw problemen te ondersteunen.

boek direct een afspraak

 Snel en gemakkelijk weer Ontstoppingsbedrijfvrij

spoeddienst

Is uw afvoer of riool verstopt? Dan zijn wij de oplossing. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan onze monteurs voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc, gootsteen, doucheputje etc. onze monteurs lossen het probleem voor u op.

Ontstoppingen

De meest voorkomende verstoppingsproblemen zijn die in de wc, douche, gootsteen, wasbak, wasmachine en vaatwasser. Het is vaak lastig in te schatten wat de kern van het probleem is en daarnaast is het ook nog een smerig klusje.

thuis of op de zaak

Daarbij geven onze monteurs advies om afvoer en riool verstoppingen te voorkomen in de toekomst. Ook bij dringende afvoer en riool problemen staan onze spoed monteurs dag en nacht voor u paraat. Wij helpen particuliere en zakelijke klanten.

Heeft u nog vragen?

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? In dit geval kunt u ons altijd bellen voor meer informatie. Ook voor het maken van een afspraak kunt u hier online gemakkelijk uw afspraak plannen.

Call Now ButtonAfspraak maken